NAKTIES NAMAI

_

rodiklisCalendarDUKIeškotiNarių sąrašasVartotojų grupėsRegistruotisPrisijungti

Share | 

Klausimas.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3
AutoriusPranešimas
Paris Wesley
today i open window of my soul 'cause i fall into you.

Female •POST: 18
•TOWN: Panevėžys. ;]

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Tr. 03 23, 2011 2:45 pm

Tuomet nekvaršinkit visom galvų.
Šone, nejau galvoji, kad jos iš tiesų norėjau (ir galėjo)
atiduot savo forumą?.. Gal truputį apie save per gerai manai?
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://nakties-namai.4rumer.com
Šonė Koul

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Tr. 03 23, 2011 2:48 pm

ne aš viena norėjau visi forumo aktyviausia norėjo kad būtų kažkam atiduotas forumas juk visi tiek darbo idėjo.
tiesiog aš buvau ta kuri išdryso joms parašyti ir taip išėjo kad aš kalčiausia Very Happy o kiti kaip pėlytės sedėjo kad tik jų neištrintų ;]
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Miley

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Tr. 03 23, 2011 5:24 pm

šonė koul rašo:
Miley - ką čia nusišneki ? tu nors skaitei ka mes joms rašėm? viską draugiškai rašėm joms .čia jos pradėjo nedraugiškai gaila buvo foruma atiduoti ...prigrasino ir pan :DD
ko tu čia kvaršini galva Very Happy?

jau patikėk aš kuo puikiausiai žinau, kas ten vyko. manau tau nereikėjo taip pulti akių drąskyti. aš mačiau kad su admin buvo elgiamasi kaip su ... NIEKUO. jeigu neprisijungia tai net nebuvo žodžio pasiilgom, gal prijunkit ? o buvo vientiktai prisijunkit nes forume šiukšlynas. tep, tep laikėte už kažkokias valytojas. juk jos kūrė forumą jūsų labui, o jūs jas tik išnaudojote... visiškai pagarbos jokios. tik nauda sau.
beto pagalvok, jei tu būtum sukūrusi forumą, tokį aktyvu o jame idėjus tiek daug darbo ir dėl visų, o poto tie visiškai tave laiko už nieką tik už postų trinėja, tai taip siutas paima.... supyksti ir pasakai ,kad galbūt biški rodykite pagarbos, nes gaunasi kad admin = šit. o už tokį pasakymą ir pasireiškimą, arba sakykime kad ir prašyma kad biški nusileistumėt ant žemės ir padėkotumėte , tai dar kalėmis išvadina ir sako atiduokite forumą...
ką žinau... ar tu atiduotum šedevrą kurį taip brangei kūrei ir kuris tau svarbus ir jis tikt avo, kažkokiem nepažįstamiem žmonėm.

Atgal į viršų Go down
Taylor

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Tr. 03 23, 2011 10:57 pm

Niekas čia ant tų adminių taip žiauriai nevaro. Tiesiog tikrai kartais nervuoja, kad ADMINĖS dingsta nieko nepasakiusios, lyg niekur nieko ir viskas. Maždaug - tvarkykitės patys. Nu ir tada forume kyla šioks toks chaosas - šiukšlynas, nes yra tokių temų ar pan, kur tik adminės gali atsakinėt ar kažką tais kito daryt. Bet žiauriausia man yra tai, kad jos pačios nesilankydamos (nu ok, gal tėvai neleidžia) net neparašo kur dingo, ar bent jau nepaprašo, kad kas nors kitas prižiūrėtų tvarką. O po to kai jau galų gale pasirodo forume (ir tai, dažniausiai kokioms penkioms minutėms) rėkia, užsipuola mus, kad mes nieko netvarkom, padarom šiukšlyną. Arba pavyzdžiui paėmė ir ištrynė visus modus. Nu ir kaip mums tada padaryt tvarką? Nesąmonė kažkokia. O jeigu jau ir negali to forumo prižiūrėt, ar nori ištrint, nenori kam nors kitam perduot, tai bent jau tegu parašo kokį laišką visiems, kad vat tipo turime ištrinti šitą forumą dėl tokių ir tokių priežasčių. Malonu buvo su jumis susipažinti ar panašiai. O ne taip kad šast, paėmiau, ištryniau ir dingau. O tada forumo nariai (pvz aš) įeina į forumą ir mato kad jo jau nebėra. Ir su draugais susisiekt negali, ir su jais išsiskirt nenori (nes eidavo tik per forumą pabendraut) ar panašiai. Tai gerai, kad atsirado toks geras žmogus kaip Šonė ir sukūrė naują forumiuką. Kur mes visi vėl galime bendrauti, susirašinėti ir panašiai. Taigi negalvokit, kad čia tos adminės jau tokios nuskriaustosios...
Atgal į viršų Go down
Šonė Koul

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Kv. 03 24, 2011 5:22 am

visom keturiom už TAY ;]
Atgal į viršų Go down
Hoho

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Kv. 03 24, 2011 12:40 pm

tai gal pačios kuriam savo nn ?
Atgal į viršų Go down
Kim

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Kv. 03 24, 2011 5:39 pm

Dauguma persikėlė į šitą:
http://naktieshouse.lithuanianforum.net/
Cmon, Miley, galbūt iš dalies, tačiau ištrinti forumą, kuris daug kam buvo svarbus visiškai apie tai nesusimąstant žema.
Atgal į viršų Go down
Katherine Dewis.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Kv. 03 24, 2011 6:58 pm

aš turiu sevao. gal norit kas ma padėt ;D?? Man reiktų help. ;/
adresas http://naktiesnamai.nightforum.net
Beja, Afrodite. Galiu padėt jai reikia ;D Tikrai nereikėtų nuleist rankų ;D
Atgal į viršų Go down
Miley

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Kv. 03 31, 2011 6:50 pm

http://nakties-namai.friendhood.net/
Atgal į viršų Go down
Katherine Dewis.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Pen. 04 08, 2011 7:08 am

Ot jis ir neištrynta ;}}
Atgal į viršų Go down
Paris Wesley
today i open window of my soul 'cause i fall into you.

Female •POST: 18
•TOWN: Panevėžys. ;]

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klausimas.   Tr. 05 25, 2011 2:41 pm

Gerai, panos, aš jus visas suprantu.
ŠONE - matai, kaip būna, kai susikuri pati savo forumą ir jis tampa bene populiariausiu? Ar norėtum jį kam nors atiduoti?.. Smile
MILEY - kodėl gini forumą ir pati jame nesilankai? Jei nori tik padraskyti akis tai atleisk - esi tikrai nelabai normali.
KATHERINE - pirma nueik į kelias lietuvių kalbos pamokas, kad išmoktum rašyti paprasčiausius žodžius, o po to eik į admin kokio nors forumo.
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://nakties-namai.4rumer.com

Klausimas.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 33Pereiti prie : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Klausimas d
» Klausimas:Jei stipriakas 2 kanalu, ar galima pajungt suba ir 2 garsiakalbius?